AFBRAAKWERKEN

AFBRAAKWERKEN

Grondwerken Schrauwen
Grondwerken Schrauwen

Zowel voor het uitvoeren van kleine afbraakwerken als het volledig strippen van kantoorgebouwen of huizen, is Grondwerken Schrauwen jouw partner!

TOTAALAFBRAAK

Wij verzorgen de afbraak van volledige gebouwen zoals woningen en kantoorgebouwen. Hierbij zorgen wij ook voor het duurzaam en milieuvriendelijk recycleren van alle afbraakmaterialen.

RENOVATIE AFBRAAK

Ga je renovatiewerken starten? Wij kunnen delen van gebouwen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant volledig of gedeeltelijk afbreken. Denk hierbij aan schrijnwerk, gevels, binnenmuren, garage, bijkeuken, …

KLEINE AFBRAAKWERKEN

Door onze jarenlange ervaring en specialisatie, hebben wij ook de nodige vakkennis voor het slopen van binnenmuren, keukens of badkamers, het verwijderen van oude vloeren en andere kleine afbraakwerken.

Alle afbraakwerken en sloopwerken worden uitgevoerd met professioneel materiaal, om zo de meest efficiënte uitvoering te verzekeren. Na de werken worden de afbraakmaterialen duurzaam gerecycleerd. Wij komen graag bij je langs om de geplande afbraakwerken te bespreken en om een vrijblijvende offerte op te maken.

Grondwerken Schrauwen :

kwaliteit en service voor alle afbraakwerken

Wetschot 44
2340 Vlimmeren
Grondwerken Schrauwen
0475 / 29 74 33
guy.schrauwen@telenet.be
Wetschot 44
2340 Vlimmeren
Grondwerken Schrauwen
0475 / 29 74 33
guy.schrauwen@telenet.be