GRONDWERKEN

GRONDWERKEN

Grondwerken Schrauwen
Grondwerken Schrauwen

Zoek je een ervaren vakman om grondwerken of graafwerken te laten uitvoeren? Heb je iemand nodig om de voorbereidende werken te doen voor een ruwbouw? Dan is Grondwerken Schrauwen precies de vakman die je nodig hebt!

GRONDWERKEN

Bij het uitvoeren van grondwerken en grondverzet garanderen wij steeds een uitvoering op maat en volgens jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring, beschikken wij over het juiste specifieke materiaal voor het uitvoeren van alle grondwerken en graafwerken, voor zowel particulieren als bedrijven.

KELDER UITGRAVEN

Een kelder laten uitgraven? Wij zorgen voor een perfecte uitvoering waarbij de stabiliteit van je verdere bouwplannen vooropgesteld wordt. Wij geven je graag advies over de verschillende mogelijkheden, zoals volledige kelders, gedeeltelijke kelders of kruipkelders.

BOUWPUT UITGRAVEN

Heb je plannen voor een nieuwbouw? De uitgraving van een bouwput is de eerste stap en ook één van de belangrijkste fases in je bouwproces. Wij zorgen ervoor dat alle teelaarde wordt afgegraven en garanderen een goede fundering zodat je nieuwbouw stabiel gebouwd kan worden.

KLEINERE GRAAFWERKEN

Kleinere graafwerken gepland voor bijvoorbeeld een zwembad of zwemvijver? Of uitgravingen voor nutsvoorzieningen?  Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de nodige materialen en kennis om ook dit werk tot een goed einde te brengen.

ZEEFWERKEN

Indien gewenst, kunnen wij ook de nodige zeefwerken uitvoeren, zodat alle verontreinigingen zoals stenen of andere onzuiverheden uit de grond gehaald worden. Wij zorgen ervoor dat de grond gescheiden wordt van de onzuiverheden zodat je je eigen grond opnieuw kan gebruiken.

TEELAARDE en AANVULGROND

Wil je een goede start maken voor je nieuwe tuin? Of heb je extra aanvulgrond nodig? Wij leveren elke soort en hoeveelheid grond. Wij kunnen verschillende soorten kwalitatieve teelaarde aanleveren, specifiek voor jouw project. Zowel de teelaarde als aanvulgrond voldoen steeds aan de huidige bodemwetgevingen.

Grondwerken Schrauwen voert alle werkzaamheden uit met goede en veilige materialen volgens de laatst geldende normen. Contacteer ons zodat we samen de werkzaamheden kunnen bespreken. Wij volgen het gesprek op met een duidelijke offerte. Bij ons kan je zeker zijn van een correcte uitvoering van de werken, zoals vooraf overeengekomen.

Grondwerken Schrauwen :

dé specialist voor alle grond- en graafwerken

Wetschot 44
2340 Vlimmeren
Grondwerken Schrauwen
0475 / 29 74 33
guy.schrauwen@telenet.be
Wetschot 44
2340 Vlimmeren
Grondwerken Schrauwen
0475 / 29 74 33
guy.schrauwen@telenet.be